Metallskrot

Aktuella skrotpriser - Jämför priser för olika metaller och material

Om du funderar på att sälja skrot är det viktigt att vara medveten om de aktuella skrotpriserna för olika metaller och material.

Om du funderar på att sälja skrot är det viktigt att vara medveten om de aktuella skrotpriserna för olika metaller och material. Genom att ha den senaste informationen om skrotpriser kan du maximera din försäljning och få rättvisa betalningar för ditt skrot. I detta blogginlägg kommer vi att ge dig en översikt över de aktuella skrotpriserna för olika metaller och material. Vi på [företagsnamn] håller oss ständigt uppdaterade om skrotpriserna och är här för att hjälpa dig.

Skrotpriser för olika metaller:Här nedanför finns några exempel på de aktuella skrotpriserna för olika metaller baserat på marknadsförhållanden och efterfrågan:

  1. Järn och stål: 2-2,40kr/kg
  2. Aluminium: 8-12kr/kg
  3. Koppar: 68-80kr/kg
  4. Rostfritt stål: 12-16kr/kg
  5. Se fler skrotpriser här

Observera att dessa priser kan variera beroende på flera faktorer, såsom marknadsförhållanden, geografisk plats och mängd skrot som säljs.

Kontakta oss för mer information:Om du behöver mer information om aktuella skrotpriser eller har frågor angående försäljning av skrot, är du välkommen att kontakta oss på  020 242 330 Vårt team av experter kan ge dig råd och riktlinjer för att hjälpa dig få bästa möjliga pris för ditt skrot.