Våra tjänster - Svensk metallåtervinning AB

Återvinningstjänster

Vårt mål är att skapa en hållbar kretsloppsekonomi och bidra till en mer resurseffektiv och renare värld. Vi erbjuder återvinningslösningar åt både företag, verksamheter och privatpersoner.

Mil återvunnen kabel

1500

Nya kunder väljer oss per dag

8

Tid innan utbetalning

6h

Våra Återvinningstjänster

Hyra Container

Hyr container i valfri storlek och modell. Vi ser till att ställa ut, hämta och tömma när du trycker på tömningsknappen i E-tjänsten Metallkund som ingår.

Hämtning när du säljer skrot

När du säljer järn eller metallskrot kan du välja att låta oss hämta och transportera åt dig som kund. Genom samarbete med Sveriges logistikföretag erbjuder vi landets lägsta transportavdrag.

Rivning & Helhetslösning

Vi är en verksamhet med resurser för både små och gigantiska rivningsprojekt. Förvänta dig en helhetslösning där vi ser till att flödet från full container till tömning och byten automatiseras. Gäller också deponi och material som ej är av metall.

E-tjänsten Metallkund

Vi är först i världen med en E-tjänst som inte bara gör det enkelt att sälja metallskrot utan också är ett redskap för dig som är aktiv inom branschen. Det kallar vi banbrytande.

Ikon_hand_Svensk_Metallatervinning
Sälj Metallskrot
Privat & Företag

Sälj metallskrot och få Sveriges högsta skrotpriser oavsett om du är privatperson eller företag. Hos oss kan du förvänta dig en smidigare, snabbare och tryggare skrotaffär.

Information & Nyheter

Vi tycker att det är vårt ansvar att rätt och tydlig information når ut till fler. På vår webbplats kan du läsa artiklar, nyheter, kunskapsinformation och mycket mer.