© 2023 Svensk Metallåtervinning AB. Alla rättigheter förbehållna.

Integritetspolicy
Hjortronvägen 4, 55475 Jönköping, Sweden 020 242 330
Optimerad Logistik som Tar Ditt Skrot från Dörr till Dörr, Hållbart och Bekvämt

Transport & Logistik

Få det mesta ut av din metallåtervinning med Svensk Metallåtervinning AB:s pålitliga transport- och logistiktjänster. Vi erbjuder anpassade lösningar som säkerställer att ditt skrot transporteras snabbt, effektivt och miljövänligt från start till mål.

Få Skroten Hämtad

Boka skrotfrakt

Transport & Logistik

Våra skräddarsydda logistiklösningar gör det enkelt för dig att sälja och återvinna metall, oavsett var du befinner dig i Sverige.

Billigast I Sverige

Vår transparenta prissättningsmodell låter dig se exakt vad du betalar för. Inga dolda avgifter, bara raka och ärliga priser som gör det enkelt att planera och budgetera för ditt återvinningsprojekt.

Miljövänlig Transport

Vi tar hållbarhet på allvar. Därför använder vi oss av de senaste miljövänliga transportmetoderna för att minimera koldioxidutsläpp och andra miljöpåverkningar.

Bekväm Service

Tid är pengar, och vi förstår det. Vårt nätverk av logistikpartners säkerställer att ditt skrot kommer fram i tid, varje gång.

Skrot från Dörr till Dörr, Hållbart och Bekvämt

Intresserad av att veta mer? Fyll i vårt kontaktformulär nedan, eller ring oss direkt för att diskutera dina unika transport- och logistikbehov.

Boka hämtning idag