© 2023 Svensk Metallåtervinning AB. Alla rättigheter förbehållna.

Integritetspolicy
Hjortronvägen 4, 55475 Jönköping, Sweden 020 242 330
Din Partner för Hållbar Metallåtervinning i Hela Sverige

Er Partner i Metallåtervinning

När du väljer Svensk Metallåtervinning AB, väljer du mer än bara en återvinningspartner. Du väljer en företagskultur som är rotad i hållbarhet och långsiktiga lösningar. Med erfarenhet som spänner över flera generationer, har vi den expertis och de resurser som krävs för att möta dina återvinningsbehov på ett effektivt och miljövänligt sätt. Vi är inte bara en tjänst; vi är din partner i att skapa en mer hållbar framtid.

Innovativ Metallåtervinning Ett Framtidsfokuserat Företag

Hos Svensk Metallåtervinning AB är framtiden inte bara en vision; det är en strategi. Vårt primära mål är att revolutionera metallåtervinningen i Sverige. Genom att erbjuda innovativa och teknologidrivna lösningar, skapar vi värde för både privatpersoner och företag. Vår framgång bygger på samarbete och partnerskap med olika aktörer i branschen, både etablerade och nya.

Kocon - Webflow HTML website template

Vi satsar mycket på att göra skrotförsäljning tryggare.

Vi prioriterar trygghet och transparens i varje steg av skrotförsäljningsprocessen. För oss är det viktigt att erbjuda rättvisa och stabila priser på metaller och stålskrot, så att du alltid kan känna dig säker när du väljer oss som din partner.

Vårt mål är att göra metallskrotförsäljning så enkel, snabb och trygg som möjligt. Därför investerar vi i digitala lösningar som gör det lätt att förstå skrotpriserna och snabbt sälja ditt skrot. Oavsett var du befinner dig i Sverige, har vi en lösning som passar dig.

Kontakta oss