© 2023 Svensk Metallåtervinning AB. Alla rättigheter förbehållna.

Integritetspolicy
Hjortronvägen 4, 55475 Jönköping, Sweden 020 242 330
Bli avtalskund för metallåtervinning hos Svensk Metallåtervinning

Metallåtervinning & Extra Allt

Bli en avtalskund hos Svensk Metallåtervinning och få tillgång till pålitlig och effektiv metallåtervinningstjänster. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att uppfylla era behov och bidra till en hållbar hantering av metallavfall. Genom att bli vår avtalskund får du tillgång till pålitlig och professionell service & E-tjänster som kan göra en verklig skillnad för din verksamhet.

Trygga avtal

Vi anpassar varje avtal individuellt för att det ska passa både era och våra behov.

Stora Resurser

Vi har resurser för både stora, små, tillfälliga och långsiktiga återvinningsprojekt.

Kundportal

Tillgång till egen kundportal för full transparens, statistik och aktivering av våra tjänster.

Helhetslösningar

Containers & Behållare

Vi ställer ut containers i önskad storlek antingen på löpande basis för tömning eller vid enstaka projekt. Hos oss är inget uppdrag för tungt eller för lätt.

Läs mer
Vi tar hand om logistiken

Luta er tillbaka när vi tar hand om logistiken. Allt från tömningar till statistik sker automatiserat och ni får koll på läget i er egen kundportal.

Läs mer
Rivning & Helhetslösning

Vi är en verksamhet med resurser för både små och gigantiska rivningsprojekt. Förvänta dig en helhetslösning där vi ser till att flödet från full container till tömning och byten automatiseras. Gäller också deponi och material som ej är av metall.

Läs mer
E-tjänster att skryta med

Just nu slår vi oss in i en bransch med E-tjänster som verkligen gör skillnad för både oss, branschen och metallåtervinnare i Sverige.

Läs mer
Ikon_hand_Svensk_Metallatervinning
Trygga Avtal

Våra avtal skräddarsys alltid efter era önskemål. Välj allt ifrån indexbaserad prissättning till fasta skrotpriser från 6mån - 5år. Ni får alltid prova våra tjänster under 2 månader innan ni bestämmer er.

Läs mer
Notiser & Aviseringar

Våra avtalskunder får aviseringar och notiser om prisförändringar, viktig information om branschen, tips och råd för ökad förtjänst och mycket. Tillsammans bidrar vi till cirkulär ekonomi och ett grönare samhälle.

Läs mer